Майбутні агрономи звітують про результати науково-дослідної практики

20 липня 2023 року

 Науково-дослідна практика в НУБІП України є важливою складовою процесу підготовки магістрів-агрономів. За час проходження практики студенти ґрунтовно знайомилися із об'єктами дослідження, технологічними та економічними особливостями виробничого процесу у галузі рослинництва. Магістри перед проходженням практики отримали завдання від своїх наукових керівників, відповідно до теми своєї магістерської кваліфікаційної роботи, які виконували впродовж проходження науково-дослідної практики.

Зібрані, проаналізовані та систематизовані результати досліджень, згідно зі схемою досліду, були представлені кожним слухачем магістратури у звіті та будуть використані за написання магістерської кваліфікаційної роботи.
Студенти успішно завершили проходження практики, підготували, представили та захистили звіти, дали розгорнуті відповіді на запитання комісії. Комісія з приймання звітів працювала у складі: професора Віталія КОВАЛЕНКА, доцентів Анатолія ЮНИКА, Володимира МОКРІЄНКА та Любові ГОНЧАР.

Членами комісії було відзначено високий рівень знань та величезний обсяг проведеної науково-дослідної роботи майбутніх фахівців за спеціальністю «Агрономія».
Побажаємо нашим агрономам-дослідникам натхнення та подальшої успішної роботи за підготовки магістерської кваліфікаційної роботи.


Любов ГОНЧАР,
доцент кафедри рослинництва

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook