Влада Самарчук: Я обрала Філологію (Англійську мову)

8 серпня 2023 року

 Професорсько-викладацький колектив кафедри романо-германських мов і перекладу, студентське товариство вітає здібних студенток-першокурсниць. Серед трьох студенток, яким випало місце державного замовлення – Влада Самарчук. Їі конкурсний бал – 180.82.

     Ми раді вітати в нашій дружній команді Владу, випускницю-медалістку із затишного міста Миргород Полтавської області, яка стала першою абітурієнткою спеціальності Філологія (Англійська мова), що отримала бюджетне місце. Побачивши довгоочікуваний рейтинг Влада не могла стримати радості, адже конкурс на бюджетні місця цьогоріч украй жорсткий. Влада дуже привітна, вихована та серйозна дівчина, з якою приємно мати справу та яка може підтримати будь-яку розмову, не зважаючи на свій зовсім юний вік. Має дуже багато інтересів – народні танці, баскетбол, волейбол, малювання, була старостою класу та ведучою шкільних заходів. Це дійсно список зацікавленостей, який свідчить про всебічно розвинену особистість нашої вступниці. Влада щаслива бути частиною нашого згуртованого колективу філологів, вона готова завзято працювати та старанно вчитися, а колектив кафедри романо-германських мов і перекладу, в свою чергу, обіцяє її підтримувати та заохочувати.
     Влада Самарчук переконана, що її вибір спеціальності – правильний і обов’язково приведе до успіху в майбутньому.
     Завжди викладачі та старшокурсники допоможуть і тобі, абітурієнте! Обирайте Національний університет біоресурсів і природокористування України, спеціальність Філологію, освітню програму Англійська мова та друга іноземна.
     Ставайте професіоналом своєї справи!

Юлія Чернова,
старший викладач кафедри
романо-германських мов і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook