Організацію освітнього процесу у першому семестрі 2023-2024 н.р. розглянуто на старостаті факультету ветеринарної медицини

9 серпня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   8 серпня відбулось онлайн-засідання деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 2-6 курсів. Метою зустрічі було обговорення освітнього процесу в першому семестрі 2023-2024 н.р.

   У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив здобувачів вищої освіти подіями, що відбулися на факультеті ветеринарної медицини впродовж літніх канікул. На факультеті ветеринарної медицини успішно завершився передакредитаційний візит експерта Крістофа Буро з питань організації Міжнародної акредитації. Триває вступна компанія. Продовжується підготовка до нового навчального року, активно здійснюються роботи в корпусі №12 та гуртожитку №6. Активно працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Викладачі, співробітники і здобувачі продовжують допомагати Збройним Силам України.

   Заступник декана Сергій Деркач акцентував увагу здобувачів вищої освіти на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у першому семестрі 2023-2024 н.р. Довів інформацію до старост студентських груп щодо розкладу заннять. Закликав відповідально приступити до початку навчання, яке розпочнеться 14 серпня для всіх курсів в очному форматі.

   Заступник декана Юрій Жук зосередив увагу на проходженні виробничої практики здобувачами вищої освіти 6 курсу та подачі щоденників звітів за результатами її проходження. Звернув увагу на заборгованість по оплаті за навчання.

   Заступник декана Тарас Савчук зупинився на питаннях поселення в гуртожиток №6, дотриманні правил поведінки у гуртожитку і на території університету та оплаті за гуртожиток.

   Старости академічних груп доповіли про ситуацію в групах, поставили ряд питань та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на них.

 

 

 

   На завершення декан факультету закликав всіх працювати системно, бути єдиними, підтримувати постійний зв’язок з усіма та допомагати один одному і побажав усім міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook