Обираю навчання на спеціальності 051 «Економіка підприємства» - Андрусенко Анна

7 серпня 2023 року

 - Анна, звідки Ви про нас дізналися? 

 - Ознайомившись із Вашим офіційним сайтом, дізналася, що НУБіП України ввійшов до рейтингу найкращих університетів світу – QS World University Rankings 2023, що є високим показником рівня освіти. Упевнена, що навчання саме у Вашому виші є моїм шансом здобути ґрунтовні знання за обраною професією.
 
 
Хочу зазначити, що я ретельно ознайомилася з викладацьким складом факультету та його матеріально-технічною базою. Була приємно вражена колективом викладачів, переважна більшість з яких має науковий ступінь та практичний досвід роботи. Крім того, мені сподобалася наявність насиченого студентського самоврядування, і я із задоволенням стану його учасником.
- Розкажіть коротко про себе! 
- Цьогоріч я здобула повну загальну середню освіту в Парафіївському ліцеї. За високі успіхи у навчанні нагороджена золотою медаллю. Протягом освітнього процесу найбільше мене захоплювала математика, тож я неодноразово брала участь у районних та обласних конкурсах. У 2019 році отримала дипломом за зайняте II місце в II етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, була учасником Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» і показала відмінний результат. Також здобула перемогу у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з української мови та літератури.
 
 
- Ким Ви бачите себе в майбутньому?
- Оскільки наша країна перебуває в критичному стані, то для відновлення економічного розвитку держави необхідні професійні люди, які першочергово будуть задіяні у тотальному відновленні рідної країни. Впевнена, навчання у Вашому університеті дозволить мені стати кваліфікованим економістом та керівником персоналу. Відомо, що підприємництво – динамічний та активний елемент бізнесу, що являє собою самостійну діяльність, здійснювану під свою майнову відповідальність громадянами із виробництва продукції, виконання робіт і надання послуг з метою отримання прибутку. Я переконана, що практичні заняття з цих навчальних дисциплін та практика на підприємствах, проходження якої забезпечує Ваш університет, допоможуть мені здобути необхідні знання та навички для майбутнього кар’єрного росту. Володіння такими важливими якостями як наполегливість, організованість, дисциплінованість, працьовитість і вміння раціонально використовувати свій час допоможуть мені досягти успіхів у навчанні та майбутній кар’єрі.
-  Анна, Ви повідомили, що залучалися до волонтерської діяльності.
- Дійсно, я активно залучалася до волонтерської діяльності, зокрема, ініціювала збір коштів на потреби ЗСУ. 
-  Щиро бажаю Вам успіхів у навчанні, знайти своє місце у студентській організації  факультету. 
-  Дякую. Я усвідомлюю всю відповідальність, яка на мене буде покладена при навчанні, та розумію, що для здобуття необхідних знань потрібно вчитися наполегливо, – це допоможе протистояти будь-яким перешкодам. Обіцяю, що докладу максимум зусиль, щоб стати гідною частиною студентської родини Національного університету біоресурсів і природокористування України.   
 
                                               Розмову вела Лариса Коваленко,
старший викладач кафедри економіки
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook