Захист звітів з виробничої практики студентів-магістрів освітньої програми «Адміністративний менеджмент»

9 серпня 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 Після виходу на навчання студентів ОС «Магістр» 1 р.н. після кількох місяців виробничої практики, на кафедрі адміністративного менеджменту і ЗЕД відбулися захисти звітів по пройденій виробничій практиці.

Проходження практики було передбачено в найбільш успішних агрохолдингах і агрокомпаніях України для того, щоб максимально зануритися в майбутню професію, випробувати себе в справі та попрацювати з ментором пліч-о-пліч, і звісно зібрати достатньо матеріалу для майбутнього успішного захисту і отримання кваліфікації Магістра.
Захисти приймали викладачі кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД – Коваленко Н.О., Ковтун О.А., Костюк О.Д., Ралко О.С. За бажанням до захистів також могли долучатися представники компаній, де здобувачі проходили практику, щоб охарактеризувати роботу практикантів.

Визначальною особливістю організації практичного навчання на ОП «Адміністративний менеджмент» є те, що студенти також були працевлаштовані на час практики в штат компаній з отриманням заробітної плати.

Комісія відмітила, що всі студенти підготували дуже цікаві презентації і звіти, ознайомились із системами менеджменту та господарювання підприємств, на яких проходили стажування, комплексно і всебічно. Також було відмічено, що кожен студент знайшов для себе найбільш цікавий напрямок, на якому зосередився більш детально.

Всі документи студентами були оформлені згідно вимог університету і комісія прийшла до висновку, що захисти звітів пройшли успішно.

Також викладачі побажали студентам успіхів у написанні кваліфікаційних магістерських робіт, де обов'язково вони використають набуті практичні знання!

Підготували – к.е.н, доценти
Коваленко Н.О., Ковтун О.А., Ралко О.С.

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook