Назар Непростий: результати навчання за освітньою програмою “Нутриціологія” на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України дозволить зміцнити здоров’я нації”

10 серпня 2023 року

      - Добрий день. Розкажіть про себе.

- Добрий день. Мене звати Назар Непростий, мені 23 роки, цього року закінчив факультет конструювання та дизайну НУБіП України та окрім спеціальності «Галузеве машинобудування», яку я здобув, мене зацікавили ще і харчові технології.

       - Що Вас привело здобути вищу освіту за освітньою програмою "Нутриціологія"?

- В першу чергу мене зацікавила підтримка населення здоровим харчуванням, і процеси, які будуть для цього задіяні на етапах виробництва харчових продуктів, складання раціонів та контролювання їх якості, дослідження відповідності нормованих показників добових потреб в нутрієнтах тощо.

З кожним роком прослідковую кореляцію між здоров’ям та харчуванням, зрозумів, наскільки нутриціологія може позитивно вплинути не тільки на загальне самопочуття людини, а й на профілактику різних хвороб та хворобливих станів. Вирішив стати фахівцем-нутриціологом, так як ця діяльність є затребуваною та актуальною.

       - Ваші очікування від навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

- Цікаві лекції, робота в лабораторіях, участь в заходах різних маштабу та тематик. Розраховую на співпрацю з майбутніми колегами, цінний досвід, та дружній колектив на протязі наступних двох років.

Результати навчання, а згодом і наукова діяльність на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК дозволить зміцнити здоров’я нації, і дасть змогу підтримувати та покращувати якість та безпечність харчової продукції та раціонів.

 Розмову вів
Ігор Устименко
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook