«НУБіП України – база для старту успішної кар'єри! – саме тому обираю "Облік і аудит"»: Анастасія Мурза

10 серпня 2023 року

 

 

  • Вітаю Вас, Анастасіє, розкажіть коротко про себе.

— Мене звати Анастасія Мурза, я випускниця Рівненського фахового коледжу НУБіП України. Я б назвала свій характер легким і веселим. Я усміхнена, люблю сміятися, жартувати, намагаюся ставитися до життя з гумором і позитивом.

  • Що стало вирішальним у виборі освітньої програми «Облік і аудит» у базовому закладі НУБіП України?

— Про перелік освітніх програм НУБіП України я дізналась від викладачів коледжу, в якому навчалась. Я вважаю, що університет надає можливість стати справжнім експертом у своїй галузі. У стінах коледжу я здобула необхідні базові професійні знання та навички, зустріла друзів та однодумців. Викладачі постійно працюють над удосконаленням процесу навчання, підтримують і направляють нас протягом усього часу. Завітавши на День відкритих дверей у НУБіП України, я почула для себе переконливі аргументи на користь вступу саме до цього вишу – це високі місця в освітніх рейтингах як столиці, так і України, а також розповіді про свій досвід працевлаштування та кар’єрного зростання із вуст випускників кафедри обліку та оподаткування, а це і є моя кінцева мета у професійному зростанні – стати висококваліфікованим обліковцем, адже це – цікава та потрібна професія.

  • Які у Вас захоплення та інтереси, окрім навчання?

— Я – людина, яка легко захоплюється, тому у мене багато різних хобі. У дитинстві я займалась легкою атлетикою, акторською майстерністю, професійною зйомкою людей і різноманітних натур та танцями. Хоча я все ще люблю фотографувати, але зараз мені більше подобається малювати. Саме малювання та музика допомагає рухатися далі в наші нелегкі для країни часи.

  • Чи маєте вже якісь плани після закінчення навчання?

— Так, хочу стати фахівцем своєї справи і тим самим розвивати нашу країну. Тож я буду намагатися вкласти всю себе настільки, скільки зможу, у свою освіту, щоб відкрити власну справу та вести власний бухгалтерський облік, отримавши диплом за спеціальністю «Облік і оподаткування».

  • Раді вітати Вас в університетській родині, бажаємо успішного та цікавого навчання!


Розмову вела Олена Колеснікова,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook