Перше в новому навчальному році засідання кафедри

12 серпня 2023, 5:47

  11 серпня 2023 року відбулося перше у новому начальному році засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації. Розпочала засідання завідувач кафедрою Валентина Культенко, презентувавши ювілейну книгу, яка була видана до 125 річчя НУБіП України.


  Також вона повідомила про те, що новий навчальний рік ми починаємо знову в умовах військового стану, війна, на жаль, триває але ми впевнено крокуємо до перемоги.


  Навчання розпочинаємо відповідно до графіку, який був затверджений ректоратом та навчальною частиною у змішаному форматі, всі деканати слідкують за роботою викладачів, потрібно чітко проводити пари, всі викладачі мають перевіряти свій розклад, а також вона повідомила, що ми продовжуємо працювати в дві зміни, і не забуваємо про реалії українського суспільства в умовах пандемії та військового стану, тож потрібно дотримуватися правил, стежити за повітряними тривогами та дотримуватися інструктажу з правил безпеки життєдіяльності.


  Важливим питанням, яке було розглянутим - це кадрові зміни, Валентина Павлівна представила нового члена колективу - Сопігу Михайла Олександровича. Тож вітаємо колегу в колективі та раді поповненню в нашій кафедральній родині.


  Також завідувач кафедри зауважила, що вступна компанія триває і ми маємо максимально прикласти зусиль, щоб набір був успішним, попри виклики, які ставить нам війна, також не забуваємо про популяризацію та перепости в соціальних мережах інформації, яка публікується на головних сторінках кафедри, факультету та університету.


  Ще одним питанням, яке було розглянуте, це питання про підготовку та впровадження вибіркового курсу для студентів всього університету з міжнародної та міжкультурної комунікації спільно з університетом Редінга (Великобританія).
 Також, був представлений план засідань кафедри на 2023-2024 н.р., який був розглянутий і затверджений і графік чергувань викладачів кафедри.
  Були обговорені інші питання життєдіяльності кафедри.

  Колектив нашої кафедри охоче розпочинає новий навчальний рік з надією на мир та вірою в Перемогу України!



Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook