Починаємо новий навчальний рік Посвятою у студенти першокурсників, майбутніх енергетиків і автоматників

14 серпня 2023 року

Одна з перших подій у дорослому житті – урочиста посвята в студенти. Вона згуртовує, дає змогу в урочистій атмосфері зустріти першокурсників та долучити їх до великої університетської родини. Тут вчорашні випускники шкіл, ліцеїв, гімназій та коледжів повинні відчути початок найцікавішого студентського життя.
Мабуть під час посвяти кожен першокурсник, який стояв у шерензі на майданчику перед 8 навчальним корпусом з написом на фасаді «Інститут енергетики і автоматики», мав відчути неперевершені почуття: «Я – студент НУБіП України і цим пишаюся».
Наш інститут в цьому році зробив свій 91-й набір студентів. Колектив попрацював на профорієнтаційному полі плідно – ми очікуємо більший, порівняно з минулим, контингент першокурсників, здебільшого за рахунок контрактників. Оновлена лабораторна база, нові мультимедійні засоби навчання – все підготовлено для початку очних занять. Плануємо весь семестр без перерв працювати з першими курсами тільки в аудиторіях.
Отож урочистий захід розпочався.

У багатоголосому виконанні прозвучав Гімн України.

Ведуча свята, заступник директора інституту Лілія Мартинюк, спочатку запросила до вітального слова директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Віктора Каплуна та вченого секретаря НУБіП України, представника ректорату Оксану Барановську.

Владислав Деркач (група АКІТ-23001б) та Олександр Копійченко (група ІЕС-23001б) виголосили Подяку студентів НУБіП України воїнам-захисникам, які зараз воюють на фронті: «Слава, пам'ять, вдячність, пошана до Героїв боротьби за волю України – це не тільки наш моральний обов’язок, а й ті рушійні сили, які створять людину нової епохи – сильного, патріотичного, мудрого українця і вільну, процвітаючу, щасливу Україну в колі дружніх цивілізованих держав», сказали вони.

Хвилиною мовчання ушанували всіх полеглих…

Від імені всіх першокурсників Присягу студента НУБіП України зачитали Ірина Семенюк (групи ЕЕЕ-23001б) та Ярослав Михальченко (група ІЕС-23001б).

Найактивнішими учасниками підготовки та проведення урочистостей стали наші першокурсники Ірина Семенюк (група ЕЕЕ-23001б), Денис Дегтярьов (група ЕЕЕ-23002б), Олег Данільченко (група ЕЕЕ-23001бСТ), Василь Титарчук (група ЕЕЕ-23002бСТ), Ярослав Михальченко (група ІЕС-23001б), Денис Чикалов (група ІЕС-23001бСТ), Наталя Широка (група ТЕ-23001б), Ярослав Пляшко (група ТЕ-23001бСТ), Марія Тімош (група БМІ-23001б), Катерина Помошко (група АКІТР-23001б), Олександр Лозовий (група АКІТР-23001бСТ) і інші.

Від усього загалу першокурсників Богдан Шинкарюк висловив слова вдячності за можливість навчатись у Навчально-науковому інституті енергетики автоматики і енергозбереження, здобувати складний, але такий потрібний для відбудови країни інженерний фах.

І на завершення - загальне фото на згадку.

Щиро бажаємо всім першокурсникам успішного навчання, нехай здобуті знання стануть щасливим квитком до здійснення успішної кар’єри енергетика і автоматника.

Лілія Мартинюк,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook