Розширена Вчена рада на агробіологічному факультеті

11 серпня 2023 року

   11 серпня 2023 року відбулося розширене засідання Вченої ради агробіологічного факультету, до якого долучилася Оксана Барановська, учений секретар.

   Розпочала засідання декан факультету Оксана Тонха з питання, яке було висвітлене Станіславом Ніколаєнком на Вченій раді університету, щодо вилучення земельної ділянки НУБіП України під приводом облаштування військово-меморіального кладовища та прийняття законопроекту 7588, за яким уряд має право без погодження з колективами вилучати землі закладів освіти. Було прийняте рішення долучитися до підписання петиції Президенту України з проханням внести невідкладні зміни до законодавства і не допустити обезземелення закладів освіти. 

   Оксана Тонха підняла питання цифровізації навчального процесу і в той же час якості проведення очного навчання. Розповіла про особливості навчального процесу в 2023/2024 н.р.  Звернула увагу на особливості початку нового навчального року, який відбудеться для студентів 1-4 курсів та магістрів 2 року навчання з 14 серпня. Для 1 та 2 курсів навчання розпочнеться в очному форматі. З актуальним розкладом навчання вже можна ознайомитися на сайті університету. Всі інші курси розпочнуть навчання у дистанційному форматі, тому важливим етапом підготовки до навчання є перегляд і оновлення інформації на електронних курсах. Також декан звернула увагу на міжнародну діяльність співробітників факультету та публікаційну активність. 

 Дмитро Літвінов, директор НДІ рослинництва та грунтознавства, проінформував колектив факультету про результати наукової діяльності за минулий рік, а також про напрямки і перспективи подальшої роботи. Звернув увагу на активність та сучасний стан наукової роботи аспірантів.

   Олексан Цизь, відповідальний за профорієнтаційну роботу на факультеті, проінформував про стану вступної кампанії на ОС "Бакалавр" та "Магістр" за спеціальностями 201 "Агрономія" та 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство". Відмітив кафедри, що прийняли найактивнішу участь у профорієнтаційній роботі, та запропонував шляхи покращення такої роботи.
   Обов'язковою частиною засідання стало затвердження плану роботи Вченої ради на 2023//2024 н.р.
   По завершенню засідання привітали нового в.о. завідувача кафедри загальної, органічної та фізичної хімії Галстяна Андрія Генрійовича.

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook