У новий навчальний рік з оновленою лабораторією лісових меліорацій

14 серпня 2023 року

   Сучасна матеріально-технічна база є невід’ємною складовою підготовки висококваліфікованих фахівців, які здатні ефективно вирішувати проблемні питання за напрямом своєї професійної діяльності. Цього року ННІ лісового і садово-паркового господарства розпочав з відкриття оновленої навчальної лабораторії «Лісових меліорацій».

    На базі кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, за сприяння ДП «Ліси України» та адміністрації університету оснащеною сучасну навчальну лабораторію, яка сприятиме формуванню у здобувачів вищої освіти навичок пов’язаних з проектуванням, моніторингом та аналізом функції захисних лісових насаджень.

    До урочистого відкритя долучилися Вадим Кондратюк проректор з наукової та інноваційної діяльності, Юрій Болоховецьгенеральний директор ДП «Ліси України» та директор інституту Роман Василишин.

    Після урочистого відкриття завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорації – Андрій Пінчук назвав основні напрями діяльності лабораторії.
Під час практичних занять та наукових досліджень студенти матимуть змогу брати участь у опануванні навичок, спрямованих на вивчення лісових меліорацій, проектування і створення полезахисних лісових смуг та відновлення природних екосистем.
   Лабораторія обладнана сучасними інструментами та технологіями, що дозволяє студентам вивчати реальні процеси та застосовувати новітні методи у практичній діяльності. Також сприятиме проведенню студентами досліджень на високому рівні, а також участі у наукових проектах та конкурсах.

   Кафедра відтворення лісів та лісових меліорацій, висловлює щиру подяку керівництву університету та ДП «Ліси України» за надзвичайно цінну підтримку та сприяння у відкритті оновленої навчальної лабораторії лісових меліорацій. Спільна підтримка є незамінним внеском у розвиток освіти та практичної підготовки майбутніх фахівців лісової галузі.

Асистент кафедри
Євген Кальчук, 
доцент кафедри 
Ігор Іванюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook