Вітаємо з Днем народження Довбню Юлію Юріївну!

17 серпня 2023 року

Сьогодні, 17 серпня, день народження асистентки кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Довбні Юлії Юріївни!

Юлія Юріївна народилася 17 серпня 1995 року в м. Кобеляки Полтавської області.
У 2012 році вступила до Полтавської державної аграрної академії (зараз Полтавський державний аграрний університет), яку закінчила у 2018 році, отримавши кваліфікацію лікар ветеринарної медицини.
З 2017 року працювала фельдшером ветеринарної медицини I категорії 10 розряду хіміко-токсикологічного відділу в Регіональній державній лабораторії ветеринарної медицини в Полтавській області. В 2018 році переведена на посаду лікаря-токсиколога ветеринарної медицини II категорії 11 розряду хіміко-токсикологічного відділу Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Полтавській області.
З 2018 по 2022 р. - навчання в аспірантурі Національного університету біоресурсів і природокористування України.
З 2022 року - асистентка кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка ФВМ НУБіП України.
Автор та співавтор 9 наукових праць, 1 науково-методичної рекомендації.

Шановна Юліє Юріївно! Вітаємо вас з днем ​​народження! Нехай щастя супроводжує вас на кожному кроці, здоров'я оберігає за будь-яких обставин, удача та везіння стануть вашими надійними супутниками у житті, а негаразди йдуть стороною! Бажаємо вам щастя, справжнього кохання, успіху в будь-яких починаннях та натхнення у всьому!

Микола Малюк, від імені колективу кафедри

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook