Початок навчального року в НУБіП України

14 серпня 2023 року
НУБіП України

   Сьогодні чарівними пісенними мелодіями, вишуканими поетичними переливами та посвятою в студенти розпочав новий – 2023–2024 – навчальний рік Національний університет біоресурсів і природокористування України. Урочисте дійство для першокурсників гуманітарно-педагогічного факультету відбулася просто неба – на головному стадіоні навчального закладу. Нам, студентам другого курсу спеціальності «Журналістика», випало побувати на цьому наповненому високою духовністю заході.


Першокурсники познайомилися з ректором  університету Станіславом Ніколаєнком, деканом гуманітарно-педагогічного факультету Інною Савицькою, завідувачами кафедр, кураторами. Вони вперше почули гімн університету, слова та музика якого стали для нас уже рідними. Радістю переповнені серця студентів старших курсів, адже вони всі разом – велика родина, у якій панує мир, злагода, порозуміння. Нескінченні розмови, сміх, жарти. Ми не могли стримувати своїх емоцій, разом із нашим куратором Ніною Степаненко підспівували й підтанцьовували, підтримували нубіпівських талановитих артистів. Запалення вогню здивувало всіх, другий курс на якусь мить став начебто першим і з неймовірною цікавістю стежив за цим процесом.

 


Ті, хто сьогодні влилися до університетської родини, відчули тепло й повагу, пересвідчилися, що обрали найкращий (!!!) виш. Вони, певно, усвідомили ще одну важливу істину: треба багато працювати, щоб опанувати майбутній фах, стати майстром своєї справи, вибороти в недалекому майбутньому гідне місце під сонцем.

 


Після посвяти новачки-спудеї невпевнено, але з охотою попрямували разом із наставниками до авдиторій, які, запевняю, стануть для них рідними. А ми взялися до праці. Потішила майбутніх журналістів нова дисципліна «Сценарна майстерність». Ще раз пересвідчилися, як вправно ведуть нас педагоги у світ важливої, цікавої, украй потрібної, нелегкої професії. Відставати від них – не до лиця тим, хто прагне сягнути високостей.


Спасибі вам, наші духовно-інтелектуальні проводирі. Успіхів усім нам, якнайшвидшої перемоги! Тримаймо стрій!


Махонюк Єлізавета, студентка 2 курсу,
спеціальність «Журналістика»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook