Куратори кафедри екології агросфери та екологічного контролю відвідали гуртожитки №2 та №9 НУБіП України з метою організації поселення студентів факультету

12 серпня 2023 року
Сьогодні, 12 серпня 2023 року, у студентському містечку Національного університету біоресурсів і природокористування України розпочалось поселення студентів 1, 2, 3, 4 курсів та студентів магістратури другого року навчання. З самого ранку на території студентського містечка перебувають десятки студентів, які приїхали на поселення. Викладачі кафедри екології агросфери та екологічного контролю відвідали гуртожитки №2 та №9 з метою організації поселення студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.
В гуртожитку все організовано, старшокурсники допомагають під час оформлення документальної частини, інформують про місце розташування та схему руху до укриття. Викладачі і куратори кафедри екології агросфери та екологічного контролю доценти Олена НаумовськаМарина Ладика, Віта Строкаль, Сергій Павлюк, Світлана Паламарчук, старший викладач Ганна Сербенюк зі своїми студентами провели інструктаж з пожежної безпеки, ознайомили із Правилами внутрішнього розпорядку в гуртожитках університету та розповіли про Загальні правила поведінки в гуртожитку студентського містечка в умовах воєнного стану та ознайомили із Алгоритмом дій при сигналі «Повітряна тривога!».
 
  З усієї країни, студенти повертаються в гуртожитки, всупереч усім перешкодам. Дякуємо ЗСУ за можливість гідно зустрічати мешканців у стінах студентських гуртожитків!
 
Світлана Паламарчук, 

доценти кафедри

екології агросфери та екологічного контролю 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook