Посвята у студенти ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України

15 серпня 2023 року
  В ННІ неперервної освіти і туризму відбулась посвята у студенти. Цьогоріч, незважаючи на складні умови воєнного стану, приймали вітання близько 100 здобувачів денної форми навчання зі спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм і рекреація», 281 «Публічне управління та адміністрування».
 
  Посвята розпочалася із виконання Державного Гімну України. З вітальним словом до першокурсників звернувся директор інституту ННІ неперервної освіти і туризму Іван Гриценко, який привітав здобувачів й наголосив на можливостях професійного та особистісного розвитку. І. Гриценко висловив сподівання, що студенти своєю щоденною працею, навчаючись примножать славні традиції НУБіП України, який цьогоріч відсвяткував знаменну дату – 125 річчя.

 

 
 
  На урочисту посвяту завітав доктор політичних наук, професор, голова наглядової ради університету Микола Томенко. Пригадуючисвої студентські роки, він зазначив, що день посвяти у студенти завжди насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою, він залишиться незабутнім і особливо важливим для кожного першокурсника на все життя. Він побажав аби кожен день студентського життя в університетській родині був плідним, наповненим позитивними результатами, новим досвідом, цікавими науковими проєктами та неймовірними відкриттями. М. Томенко відмітив, що очне навчання, яке організовано для усіх першокурсників НУБіП України – це спільний внесок студентів і професорського-викладацького складу у Перемогу України над агресором.
 

 

 
 
  Також до першокурсників звернулася заступниця директора ННІ неперервної освіти і туризму Тереза Микицей. Вона, перш за все, подякувала батькам першокурсників. Не зважаючи на складні умови сьогодення, вони підтримали вибір свої дітей і забезпечили можливість навчатися у НУБіП України, який увійшов до десятки лідерів закладів вищої освіти України, а також займає 4-е місце серед столичних університетів. Т. Микицей побажала студентам, щоб їх прагнення до знань та самовдосконалення постійно зростали, а навчання в університеті було успішним та приносило задоволення.
 

 
 
  Голова Сенату студентської організації ННІ неперервної освіти і туризму Олена Шута у вітальному зверненні до першокурсників, ознайомила із діяльністю органів студентського самоврядування та запросила доєднатись до дружньої студентської родин. Зі словами привітання до студентів звернулись завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Світлана Мельниченко і завідувач кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Сергій Приліпко.
 
 
  Під час заходу першокурсники урочисто зачитали Присягу студента НУБіП України та присягли її дотримуватись протягом навчання в університеті. Студенти ННІ неперервної освіти і туризму звернулись зі словами вдячності до українських військових за їх мужність та самовідданість, за надання можливості студентам навчатися в закладах вищої освіти непереможної України.



Вітаємо першокурсників ННІ неперервної освіти і туризму з початком нового навчального року. Бажаємо під мирним небом сміливо крокувати вперед – у країну студентства НУБіП України!
 

Дирекція ННІ неперервної освіти і туризму  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook