ПЕРШОКУРСНИКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ТОРГІВЛЯ» ПРИСТУПИЛИ ДО НАВЧАННЯ В НУБІП УКРАЇНИ

16 серпня 2023, 8:07

 14 серпня 2023 року став не тільки першим днем навчання для студентів НУБІП України у новому навчальному році, а й новою сторінкою життєвого шляху для першокурсників спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля», які долучились у цей непростий для нашої країни час до лав бакалаврів економічного факультету НУБІП України.

  Більше 40 студентів денної та заочної форми навчання, а також скороченого терміну спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» пройшли посвяту на економічному факультеті НУБІП України та вперше сіли за парти в аудиторіях 10 навчального корпусу.

Цей день був доволі насиченим різними організаційними заходами на економічному факультеті, тому студенти мали багато зустрічей та знайомств з новими для них можливостями та вимогами у навчальному процесі та дозвіллі.
Декан економічного факультету Анатолій Діброва, після посвяти в аудиторії 228, завітав та ще раз особисто привітав вступників 076 спеціальності «Підприємництво та торгівля». Він подякував за їх патріотичну налаштованість і вибір одного з топових закладів вищої освіти – НУБІП України.
Завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Микола Ільчук також привітав наших першокурсників у тепер вже рідних стінах їхньої Альма-матер та побажав натхнення і цікавого студентського життя.
Заступник декана економічного факультету Леся Воляк ознайомила бакалаврів з різноманітними організаційними заходами деканату.
 
Сьогодні наш славетний НУБІП України у черговий раз поповнився новими обличчями та перспективними студентами!
Вітаємо першокурсників спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» зі стартом навчального процесу та бажаємо успіхів і Перемоги!
Валентина Яворська, гарант

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook