Велика родина факультету тваринництва та водних біоресурсів поповнилася першокурсниками

16 серпня 2023 року
  14 вересня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів виявився надзвичайно приємним днем, адже факультетська сім’я поповнилася 194 першокурсниками. З цього приводу перед першим навчальним корпусом відбулася урочиста посвята в першокурсники факультету.
  Свято розпочалося з виконання Державного гімну. Після цього хвилиною мовчання вшанували полеглих героїв, які загинули захищаючи рідну землю.
  На урочистості від ректорату завітав проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, який від імені ректора Станіслава Ніколаєнка та ректорату привітав першокурсників із правильним вибором спеціальності та Університету, адже Національний університет біоресурсів і природокористування України є лідером аграрної освіти в Україні. Валерій Васильович побажав першокурсникам цінити кожну мить перебування у стінах Університету та засвоювати знання які передаватимуть їм викладачі, що є професіоналами у своїй сфері.
  З вітальним словом до першокурсників звернувся декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко, він привітав усіх присутніх зі святом і побажав натхнення, успіхів у навчанні, мирного неба та усіляких гараздів у студентському житті.
  Потому першокурсники прийняли урочисту присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України, яку зачитали випускниця Липоводолинського ліцею Сумської області Вікторія Клець та випускник Новоодеського ліцею №4 Миколаївської області Станіслав Гуляєв.
  До привітань першокурсників долучилися також і директор науково-дослідного інституту факультету Дмитро Уманець та завідувачі кафедр Микола Сахацький, Сергій Рубан, Михайло Сичов, Анатолій Угнівенко, Микола Повозніков, Вадим Лихач, Віталій Бех та Наталія Рудик-Леуська.
  З вітальними словами від Сенату студентської організації факультету, до першокурсників звернулася Софія Вернидуб, наголосила на важливості прийняття активної участі у студентському житті факультету і університету.
  На завершення декан Руслан Кононенко ще раз запевнив, що науково-педагогічні працівники зроблять усе для успішного опанування фаху новим поповненням студентів та побажав успіхів на шляху навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.
   Завершилися урочистості загальним фото.
 

Навчаємось задля перемоги.

Слава Україні! Героям слава!

 
 
 
Микола Войналович, Василь Бочков,
заступники декана

факультету тваринництва та водних біоресурсів 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook