На економічному факультету відбулася урочиста посвята у студенти

14 серпня 2023 року
    14 серпня на економічному факультеті було незвично гамірно. Адже саме сьогодні до лав студентів факультету доєдналося нове покоління – 173 особи стали студентами 1 курсу, і в 228 аудиторії навчального корпусу №10, відбулося урочиста посвята в першокурсники студентів економічного факультету.
    В складний час війни, навчання в університеті розпочалося 14 серпня, замість традиційного 1-го вересня, з вшанування пам’яті полеглих захисників України та проходження інструктажу про дотримання вимог безпеки під час навчання в умовах війни.

    Традиційно подія відбулась за участі представників ректорату, роботодавців, викладачів, батьків першокурсників та їх друзів. В святковому зібранні прийняли участь і виступили, 
декан економічного факультету, професор Анатолій Діброва, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, академік НААН України Сергій Кваша.
 
      Гімн України виконали викладачі кафедри культурології Владислава Чайка і Віктор Кавун.
     Ведуча Яна Гедина познайомила першокурсників з наставниками студентських груп. Від імені студентів подяку воїнам збройним силам України зачитав Вадим Тімошов.
    Голова студентської організації Владислав Горбаченко розповів про напрямки роботи студентського активу і запросив долучатися до життя факультету.
      Далі настав час Урочистої Присяги, яку зачитали першокурсники Кіра Глущенко і Тимур Ярмоленко.
    На завершення заступники декана Віталій Нагорний і Андрій Музиченко розповіли про організацію навчального процесу і правила проживання в гуртожитку.
Дорогі студенти економічного факультету НУБіП України!
Щиро вітаємо з початком студентського життя, яке для Вас стало початком дорослого життя і прийняття перших самостійних рішень.
Бажаємо Вам міцного здоров’я, натхнення, радості, успіху, втілення всіх Ваших задумів і планів.


Леся Воляк,
заступник декана економічного факультету

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook