Новий навчальний рік: Нова спеціальність 274 "Автомобільний транспорт"

14 серпня 2023 року
НУБіП України

Кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, у відповідності з перспективним планом і з врахуванням найновіших розробок сучасності, провела ліцензування по підготовці першого (бакалаврський) рівня освіти спеціальності 274 «Автомобільний транспорт». Вперше в Україні здобувачі освіти зможуть отримати знання з розробки, експлуатації та проектування сучасних комп’ютеризованих «розумних» машин з залученням найактуальніших дисциплін сучасності: «Мікропроцесори», «Smart-діагностика», «Мехатронні системи керування», «Сенсорні та бортові системи автомобіля», «Інтелектуальні системи», «Data Mining», «3D технології» і багато іншого.

14 серпня 2023 року завідувач кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Євген КАЛІНІН разом з представником деканату Оксаною АЧКЕВИЧ та кураторами академічних груп Іваном КОЛЄСНІКОМ та Юліаною КОЛЄСНІК зустріли та привітали першокурсників з новим навчальним роком.

 

Для першокурсників цей день особливий, урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, але водночас нелегкий час пізнання, час нових звершень і час самостійного життя. І їхнім головним завданням є здобуття омріяного фаху, формування себе, як патріотично налаштованої особистості, яка творчо мислить і прагне пізнавати незвідане.

Не менш урочистим та хвилюючим цей день був і для кафедри, оскільки посвята першокурсників проводилась в новоствореній лекційній аудиторії автомобільного транспорту, яка оснащена найсучаснішим інтер’єром та мультимедійним обладнанням. Працелюбний студент та викладач, який готовий змінюватись, – лише за таких умов ми створимо сучасний освітній холдинг.

Шановні першокурсники, від сьогодні – ви повноправні члени нашої великої і дружної університетської родини. Пам’ятайте, навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Вчіться, щоб знати, діяти, жити. Досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті. 

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook