Інтенсивний початок навчального процесу в студентів групи ЛГ-2304

16 серпня 2023 року

   Досить інтенсивним видався початок навчального процесу в студентів 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Лісове господарство». Вже 14 серпня вони пройшли посвяту в студенти і прийняли урочисту присягу студента НУБіП України. З цієї знаменною датою у вступному слові їх привітав директор ННІ лісового і садово-паркового господарства, професор Роман Василишин, а також проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк, генеральний директор ДП «Ліси України» Юрій Болоховець, голова ради роботодавців інституту Ігор Мельник, голова Товариства лісівників України, завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Юрій Марчук та інші присутні. Всі виступаючі наголосили на правильності вибору першокурсниками закладу вищої освіти, побажали їм успіхів у навчанні, постійно самоудосконалюватися, здобувати необхідні професійні знання.

    Після цього відбулося знайомство студентів зі своїм наставником, аудиторним фондом навчального корпусу №1, розміщенням бомбосховища, куди студенти мають спускатися у разі сигналу повітряної тривоги. В оновленій навчальній лабораторії лісових меліорацій, яка офіційно була відкрита в цей день, студенти вперше зібралися разом групою і мали змогу познайомитися один з одним, а також із завідувачем кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Андрієм Пінчуком. У своєму зверненні Андрій Петрович, як завідувач кафедри, яка буде курувати групу, також побажав студентам успішного навчання, найшвидшої адаптації до нових умов навчання і проживання, в такому ж чисельному складі і завершити навчання на бакалавраті.

     А вже 15 серпня в актовій залі навчального корпусу №3 відбулася зустріч студентів-вступників з фахових коледжів із ректором НУБіП України, академіком С.М. Ніколаєнком у рамках щорічного тренінгу «Школа першокурсника – 2023». На цій зустрічі ректор привітав студентів із початком нового навчального року, коротко розповів про історію університету та акцентував увагу на основних завданнях поточного навчального року. Також студенти мали можливість отримати інформацію від керівників відповідних підрозділів щодо графіка освітнього процесу, роботи наукової бібліотеки та навчально-інформаційного порталу, правил проживання в гуртожитках університету, інформацію про роботу студентських творчих студій, гуртків, спортивних секцій тощо.

 

     Оскільки студенти групи ЛГ-2304 вже закінчили фахові коледжі та мають певний досвід навчання за отриманою спеціальністю, то хочеться сподіватися на їхню якнайшвидшу адаптацію до нових умов навчання і проживання.


Наставник групи,
доцент кафедри відтворення
лісів та лісових меліорацій
Сергій Дударець

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook