Ректорат: першими розпочали навчальний рік!

14 серпня 2023 року

     14 серпня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор наголосив на початку навчального семестру, організованому поселенні студентів до гуртожитків. Ми – перший виш, який цьогоріч розпочав навчання. Також він акцентував увагу на необхідності інтенсифікувати збір підписів за петицію щодо внесення змін до Земельного кодексу України і унеможливлення обезземелення закладів освіти.

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про завершення прийому заяв від вступників до аспірантури і проведення вступних випробувань. Завтра стартує Школа першокурсника для студентів нового набору, а сьогодні успішно пройшла посвята в студенти.

 

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський зупинився на вступі до магістратури – триває останній тиждень подачі документів.

 

  Керівник Сенату Студентської організації Олександра Калініченко проінформувала про роботу студентських кураторів. Виборча комісія готова до старту виборчого процесу голів студентських рад гуртожитків. Планується зустріч голів сенатів студентських організації ННІ та факультетів, активу.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про реєстрацію вчених університету експертами наукових проєктів у Національній електронній науково-інформаційній системі, поточні питання розвитку наукової діяльності. В НДГ завершено збирання ранніх зернових культур.

 

  Начальник відділу дистанційного навчання та координації співпраці з відокремленими підрозділами Олександр Санченко закцентував на старті освітнього процесу в низці коледжів та інститутів. Цього року збільшений контингент студентів.
  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька доповіла про нарахування заробітної плати за першу половину серпня, роботу з наказами на призначення академічних стипендій.

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на міжнародній співпраці, зокрема навчанні студентів в китайській філії.

  Проректор з навчально-науково-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ремонтні роботи в навчальних корпусах і гуртожитках. Увага сконцентрована на до облаштуванні укриттів і збільшенні в них місць.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук зупинився на початку нового навчального року. Понад 91% явка студентів, які навчаються очно, майже така сама тих, хто дистанційно. Триває онлайн інструктаж з техніки безпеки для першокурсників. Цього тижня запланована нарада з відповідальними за ІКТ, аби тримати високу якість освітнього процесу для тих студентів, які навчаються дистанційно. Наукова бібліотека приймає читачів та розсилає навчальну літературу студентів.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Усім проректорам, керівникам підрозділів та служб – підтримка першокурсників. Сергію Кваші – організувати зустрічі з першокурсниками, тримати на контролі ситуацію в гуртожитках, незважаючи на завершення пандемії, забезпечувати дотримання санітарно-гігієнічних норм. Василю Шинкаруку – внести пропозиції щодо проекту переліку спеціальностей. Валерію Іщенку – завершити до облаштування укриттів. Вадиму Ткачуку – внести пропозиції з реалізації врожаю навчально-дослідних господарств, контролювати питання землевідводу під військово-меморіальне кладовище.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook