Вітаємо Ольгу Файчук - лауреата премії Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці

18 серпня 2023, 8:18
   17 серпня 2023 року на передодні Дня Незалежності України Мер Києва Віталій Кличко у Колонній залі КМДА нагородив талановитих представників молоді столиці премією Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці. Церемонія нагородження традиційно приурочена до Міжнародного дня молоді, що святкується 12 серпня.
   З вітальним словом виступив мер міста-героя Києва Віталій Кличко, який наголосив на тому що, відзначення молоді сьогодні нагородою свідчить про визнання їхньої успішної роботи задля розвитку української столиці. "Місто продовжить підтримувати молодіжний рух, талановитих та активних молодих людей. Бо саме ви — майбутнє нашої держави! І саме вам будувати успішну і сильну Україну, але все залежить саме від вас, від ваших амбіцій та мрій..." - наостанок додав Віталій Володимирович та урочисто вручив дипломи лауреатам премії.
   Нагородження дипломами лауреатів премії в відбувалось у трьох номінаціях. Цьогоріч премії присуджені 20 представникам молоді — за наукові досягнення, 15 — за творчі досягнення, 15 — за внесок у розвиток молодіжного руху. 
   Серед лауреатів премії Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці - кандидат економічних наук, доцент кафедри банківської справи та страхування Ольга ФАЙЧУК, яка багато років активно займається розвитком молодіжного руху. Насамперед, координує засновану на кафедрі банківської справи та страхування Академію фінансової грамотності FinHub_4.0, метою якої є підвищення фінансової обізнаності та культури у студентської молоді та учнів шкіл. Також вона є наставником академічної групи і займається виховною, культурно-масовою та спортивною роботою. У 2022 році виступила тренером команди економічного факультету «NULES_FREE_FIN» та отримала подяку за високий рівень підготовки команди до Всеукраїнського турніру з фінансової грамотності «FinCup 2022». Крім того, Ольга Валеріївна має сертифікат тренера з фінансової грамотності при Національному банку України та є постійним учасником міжнародного заходу з фінансової обізнаності «Всесвітній тиждень грошей» (Global Money Week). Вона постійно вдосконалює свій професійний рівень, беручи участь у різноманітних літніх школах, курсах, вебінарах та підвищенні кваліфікації щодо методики викладання фінансової грамотності. У червні 2018 року стала фіналістом конкурсу «Краще заняття з фінансової грамотності» в рамках проєкту «Фінансова грамотність» для студентів неекономічних спеціальностей Центру «Розвитку КСВ». Крім того, Ольга Файчук викладає дисципілну "Основи фінансової грамотності та приватних інвестицій" на більшості факультетах університету. У 2022 році була учасником літньої школи «Талан» Національного банку України, а вже 2023 року успішно завершила "Школу фінансової грамотності "Талан" для педагогів та отримала сертифікат підвищення кваліфікації. 
     Переможців нагороджував особисто Київський міський голова Віталій Кличко, разом з директоркою Департаменту молоді та спорту Юлією Хан.
Щиро вітаємо Ольгу ФАЙЧУК та бажаємо подальших успіхів на ниві розвитку молодіжного руху України!
 
Вікторія КОСТЮК,
завідувач кафедри банківської справи та страхування


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook