Олександр Краснолуцький привітав першокурсників факультету землевпорядкування з урочистою посвятою в студенти НУБіП України

17 серпня 2023, 10:00
факультет землевпорядкування
  Щороку факультет землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України приймає до великої родини креативну й талановиту молодь. 86 усміхнених і натхненних юних землевпорядників 14 серпня 2023 року склали присягу в студенти НУБіП України. 
  Привітати першокурсників доєднались колектив факультету землевпорядкування, батьки й вельмишановні гості – перший заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, випускник факультету землевпорядкування 2001 року Олександр Краснолуцький.
  Урочистості з нагоди посвяти в першокурсники факультету землевпорядкування розпочались з Гімну України та хвилини мовчання. Студенти 1 курсу Іван Андреєв та Анастасія Клос віддали Подяку від імені студентів НУБіП України Воїнам-захисникам, які боронили та боронять нашу землю.
 
  З вітальним словом до першокурсників та гостей свята звернувся декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков: «Шановні першокурсники,вітаємо вас з надзвичайно важливим і радісним кроком житті – прийняттям урочистої присяги в студенти! Це день відкриває перед вами нескінченні можливості, знання та виклики, які ви будете долати на шляху до професійного зростання. Сьогодні ви приєднались до нашої великої академічної родини, де кожен має свій неповторний талант і потенціал. Ми віримо, що ваші зусилля, робота та вдосконалення сприятимуть досягненню великих вершин у сфері землевпорядкування».
 
  До вітань доєднався заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Олександр Краснолуцький: «Кожен з вас – унікальний, талановитий із власними уподобаннями, мріями та амбіціями. Вибір факультету землевпорядкування свідчить про бажання допомагати природі та суспільству. Переконаний, що ваші зусилля та наполеглива праця сприятимуть розвитку й відбудові нашої рідної країни після перемоги
 
  Також до хвилі привітань першокурсників доєднались і студенти старших курсів. Голова Сенату Студентської Організації факультету землевпорядкування Олександра Калініченко зичила успіху та наснаги в навчанні, а також дала декілька порад: ніколи не боятись нових викликів, а також обов’язково проявляти активність і долучатись до заходів, що організовує студентський актив.
 
  Почули новоспечені студенти й напутні слова завідувача кафедри землевпорядного проектування Андрія Мартина. Андрій Геннадійович зичив першокурсникам бути відкритими новим ідеям та завжди прагнути до самовдосконалення й розвитку, адже навчання – це постійний процес, який ніколи не закінчується».
  Також до вітань доєднався заступник декана з навчальної і виховної роботи факультету землевпорядкування Олександр Шевченко. Олександр Вікторович представив першокурсникам старост академічних груп та студкураторів, а також зичив цікавих, сповнених відкриттів студентських років.
 
 
  І ось настала найурочистіша мить – прийняття присяги, яку зачитали Сергій Лукавський та Альона Онопрієнко, а за ними слова присяги повторювали всі студенти першого курсу.
  На цьому урочистому моменті й завершилось свято, 86 першокурсників офіційно стали студентами НУБіП України. Далі, студенти приступили до своїх перших занять.
 

Щиро вітаємо їх у родині землевпорядників та геодезистів факультету землевпорядкування НУБіП України. Нехай ваші дні будуть сповнені світлих моментів, натхнення та радості від вивчення нового!

 
 
 
Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування

    

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook