ПРИВІТАННЯ, ПОСМІШКИ, ПЕРШІ ЛЕКЦІЇ – СТУДЕНТИ 1-ГО КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 101 ЕКОЛОГІЯ ПОЧИНАЮТЬ СВІЙ ПЕРШИЙ ОСІННІЙ СЕМЕСТР

14 серпня 2023 року
Кафедра загальної екології, радіобіології та БЖД

14 серпня 2023 року на факультеті Захисту рослин, біотехнології та екології в ботанічному саду НУБіП України відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти спеціальності 101 Екологія .

Дорогі студенти, вітаємо Вас з початком навчання! Пам’ятайте, що терпіння, досконалість і наполегливість - запорука успіху. Старанно навчайтеся , будьте завзяті та досягайте своїх мрій !
Нехай прагнення до знань та самовдосконалення постійно зростає, нехай навчання в університеті буде успішним та приносить задоволення, щоб Ви стали затребуваними спеціалістами, і найголовніше – нехай роки студентства будуть насичені найяскравішими подіями, які буде безмежно приємно згадати до найменших дрібниць!

Студенти екологи – це допитливі, цілеспрямовані молоді люди, які визначили свою життєву мету: стати професіоналами своєї справи, духовно багатими, фізично здоровими, інтелектуально та культурно розвиненими людьми, патріотами своєї держави.

Бажаємо Вам Мирного неба, стати фахівцями, примножити традиції в навчанні, науці, спорті, суспільному житті заради розквіту України.

Наставники 1 к 2 р Кудрявицька А.М.,
1 к 3 гр Бондар Ю.О.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook