Студентів та викладачів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відзначили до Міжнародного дня молоді

18 серпня 2023 року

    Цього року в Україні вже вдруге відзначають Міжнародний день молоді 12 серпня. Це свято дуже важливе для нашої держави. Адже саме молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються сьогодні в Україні. Молоді волонтери та військові з великим почуттям патріотизму та гідності захищають нашу рідну країну на передовій.

      День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Юність і молодість – це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями.       
     Саме в день цього чудового свята наш студент 3-го курсу, Голова Сенату студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Володимир Типило отримав подяку за активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток молодіжного волонтерського руху, допомогу збройним формуванням під час війни в Україні та з нагоди Дня молоді від Сергія Садового Голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.
      До Дня молоді також було нагороджено, заступницю декана факультету, доктора філософії, доцента кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Тетяну Розбицьку, дипломом лауреата премії Київського міського голови за особисті досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва від Київського міського голови Віталія Кличка.
      Ми пишаємося молоддю нашого рідного факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, їх досягненнями в різних напрямках діяльності. Сучасні і освічені, вони – творці сьогодення та майбутнього, їх енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці, на виробництві, у спорті та мистецтві.
    Ми вдячні за героїзм, відвагу, самовідданість нашим героям військовим, які ціною власного життя та здоров’я стоять на сторожі нашого мирного сьогодення, захищають рубежі та територіальну цілісність нашої країни.
     Тому саме зараз вітаємо молодь нашої України, бажаємо творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб утілити всі прагнення. Щиро зичимо вам, дорогі, великого особистого щастя, творчого натхнення, оптимізму та прихильності долі на всіх ваших життєвих дорогах!
 Успіхів вам у всіх справах і починанняхлюбовіщастяневичерпної енергії та оптимізму!
Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook