Посвята першокурсників у студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

16 серпня 2023 року

 

 Щороку факультет харчових технологій та управління якості продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України приймає до великої родини креативну та спраглу до знань молодь. 14 серпня 2023 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась урочиста та хвилююча для всіх подія – Посвята студентів-першокурсників! В такий складний час для країни, в час війни, навчання в університеті розпочалося з 14 серпня, замість традиційного 01 вересня.

     Свято розпочалось з хвилини мовчання для вшанування тих, хто віддав своє життя за нашу волю і незалежність та Держаного Гімну України. 

     Найважливіша подія в житті першокурсників відбулась за участі представників деканату, роботодавців, викладачів, батьків першокурсників та їх друзів.

     Декан факультету Лариса Баль-Прилипко привітала студентів з початком навчання, побажала успіхів в навчанні та студентському житті. Лариса Баль-Прилипко познайомила першокурсників із своєю командою, списками груп та наставниками студентських груп.

   У цю пам’ятну годину вступу до великої сім’ї студентства нашої факультетської родини, студенти 1 курсу урочисто склали присягу та зачитали Подяку студентів НУБіП України Воїнам-захисникам.

         З цієї дати для кожного з них розпочався відлік днів, місяців, років для здійснення мрії – стати кваліфікованим спеціалістом з вибраного фаху, досягти успіху на професійній ниві і стати багатогранною особистістю.

     Все проходило у надзвичайно веселій, теплій і домашній атмосфері. Гарний настрій серед студентів панував протягом всього заходу, кожен учасник заходу запам’ятав цей день як один з найкращих, чудових та захопливих свят студентського життя.

       «Першачки» були дуже задоволені і дякували за те, що керівництво факультету і студентський актив активно залучає та знайомить їх із студентськими реаліями та старається полегшити процес адаптації до нового життя. Попереду у них незабутні студентські роки, навчання, праця, творчий пошук.

     Дружній колектив викладачів, співробітників та студентство факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК радо вітає у своїх лавах першокурсників. Щиро бажаємо здоров’я, щастя та творчої наснаги!

Слава Україні!

Героям слава!

 

Тетяна Розбицька, PhD

 

заступниця декана з виховної роботи

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook