Враження першокурсників від першого тижня навчання на факультеті ветеринарної медицини

19 серпня 2023, 14:26

   14 серпня першокурсники факультету ветеринарної медицини вирушили у свій захопливий довгий шлях у світ знань та невтомного пульсу університетського життя! Перший тиждень для третьої групи виявився настільки насиченим, що навіть календар втомився від позначок.

   Ми почали з урочистої посвяти новачків, де нам розповіли про важливість місії ветеринарного лікаря, але не забули і про добру дозу гумору, щоб підтримати нас у цій епічній подорожі. Вже з самого ранку ми побачили, що наші нові одногрупники – веселі, різносторонні та цікаві люди, готові поділитися своїми історіями та знаннями. Спільні смішні моменти на перервах та допитливі дискусії під час лекцій третьої групи зробили навчання неймовірно захоплюючим.
   Кожен день був сповнений нових вражень, адже ми разом відкривали для себе нові й нові цікавинки ветеринарної медицини: вивчали анатомію та дізнавалися про унікальні особливості будови тварин. Тим, що нам допомагало поєднувати цей навчальний процес з цікавими знайомствами та новими друзями, був наш загальний інтерес до ветеринарної медицини.
   У нашому новому колективі кожен знайшов своє місце, а нові дружні стосунки стали найкращим початком нашого навчання.

   Перші пари з анатомії стали справжнім відкриттям – ми дізналися, що наші друзі менші мають складні структури тіла. Погляд у майбутнє змінився разом з викладачем анатомії, котрий дав нам неабиякий об’єм знань вже на першому ж занятті, мозок у нас залишився цілим – хоча після інтенсивного навчання і здавалося, що він збільшується у розмірах!
   А що тут у нашому музеї? Органи та тканини тварин, кістки й навіть опудала – все це зачаровує і заворожує. Ми розуміємо, що наші майбутні знання – це ключ до розкриття таємниць справжніх господарів планети, а ми запорука їхнього здоров'я.
   І нарешті, нам пощастило зустріти ректора, який нагадав нам, що цей університет – наш другий дім, а наша група – родина, на яку завжди можна покластися. І коли ми відчуваємо спільну радість та підтримку, то будь-яка анатомічна назва стає для нас лише грайливим словосполученням!

   Олександр Мартинюк став нашим провідником у світ ветеринарної науки та студентського життя загалом! 3 першого дня він вразив нас своєю відкритістю до спілкування. Його почуття гумору – це справжня рецептура нашого гарного настрою.
   Завдяки Олександру Григоровичу, ми відчуваємо справжнє тепло та підтримку. Він завжди готовий допомогти, відповісти на запитання і поділитися своїми знаннями та досвідом.
   Його позитивний настрій та підтримка дають нам віру в себе та в наші здібності. Він не тільки куратор, а й друг, якому можна довіряти отримати відповідь на будь-яке запитання та одержати пораду від чистого серця.
   Таким чином, наші перші дні навчання на факультеті ветеринарної медицини розпочались з надією, вірою та радістю, а тепло і підтримка з якими нас зустріли дали не аби яку наснагу йти до знань. Наша третя група першого курсу сповнена енергію і натхненням, які супроводжуватимуть нас у всіх наших ветеринарних пригодах!

Студентка ФВМ 1 курсу 3 групи Вдовиченко Вікторія

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook