ВДАЛИЙ СТАРТ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ КАФЕДРИ МЕХАНІКИ!

16 серпня 2023, 9:57
 
Ось і розпочався у нашому університеті ще один навчальний рік під час війни. Попри всі перестороги та побоювання батьків та студентів заняття розпочались вчасно і без повітряної тривоги. Достатньо багато студентів факультетів конструювання та дизайну та механіко-технологічного приступили до занять в аудиторіях університету. Відбулася посвята першокурсників.
На початку семестру, 14 серпня, відбулося засідання кафедри, де були прискіпливо обговорені умови проведення лекційних, практичних і особливо лабораторних занять під час військових дій. Був повністю узгоджений розклад всіх викладачів кафедри на осінній семестр 2023 - 2024 навчального року. Завідувачем кафедри, професором Булгаковим В.М. була вказана відповідальність кожного викладача кафедри за викладання курсів кафедри, особливо нових.
 



                     

Викладачі кафедри зустріли своїх студентів у повній готовності, адже, під час відпустки вони всіма силами сприяли успішному початку навчання. Так в лабораторії «Статичних випробувань» (навч. корпус 7) випробувальна техніка повірена та чекає своїх юних дослідників для проведення лабораторних робіт з дисциплін: «Механіка матеріалів і конструкцій», «Динаміка і міцність» та «Механіко - технологічні властивості с.г. матеріалів».

Крім того, викладачами кафедри підготовлений методичний посібник з лабораторного практикуму з теоретичної механіки, де детально висвітлена кожна з 30 лабораторних робіт. Також не забуті і магістри – дослідники, для них підготовлені методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з «Біомеханіки».

На кафедрі узгоджені конкретні пропозиції, щодо вирішення задач, які були озвучені та поставлені ректором Національного університету біоресурсів і природокористування України, академіком Ніколаєнком С.М. на останньому розширеному засіданні Вченої ради, яка відбулася 11 серпня 2023 року.

 
Куценко А.Г., Андросюк Н.В.

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook