Навчальний процес зі студентами 4 курсу розпочато в онлайн форматі

21 серпня 2023 року
Факультет аграрного менеджменту, онлайн

Перший тиждень 2023/24 навчального року для студентів 4 курсу факультету аграрного менеджменту розпочався з 14 серпня 2023 відповідно до наказу ректора в онлайн форматі.

Протягом першого навчального тижня відбулись лекції для студентів ОП "Менеджмент" та "Маркетинг" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти українською та англійською мовами.

Дисципліна «Ризик-менеджмент» надає практичні навички з ідентифікації, аналізу та оцінки ризиків, розробки методів ефективного управління ризиками в бізнес-середовищі. Курс вивчає методи оцінювання параметрів ризиків, які характеризують кількісні взаємозв’язки між економічними величинами.

Розпочалась зустріч з того, що лектор, доцент Олена КОВТУН нагадала студентам, де вони можуть знайти загальний опис ОП "Менеджмент" та "Маркетинг" та ознайомила їх з переліком освітніх компонент, що плануються до вивчення під час заключного року навчання на бакалаврському рівні.

  

Також лектором було зазначено у якій формі відбуватимуться лекційні та практичні заняття з курсу "Ризик-менеджмент" та які особливості оновленого інтерфейсу на навчальному порталі НУБіП. Особливу увагу було зосереджено на обговоренні можливостей студентів та врахуванні в навчальному процесі результатів, що студенти вже мають або можуть отримати в результаті участі в різноманістних заходах та освоюючи курси на MOOC платформах Prometheus, Coursera, EdERA тощо.

Засвоєння основних положень курсу «Ризик-менеджмент» відіграє важливу роль у розвитку економічно-управлінського мислення студентів, закладаючи підґрунтя для прийняття економічно виважених рішень щодо проблем, пов'язаних з майбутньою професійною діяльністю.

Згідно з дослідженням AGER 2020 81% думають про старт власного бізнесу, що підтверджують і студенти 4 курсу НУБіП України, які з поміж дисциплін загальноуніверситетського рівня обирають дисципліну "Започаткування власної справи". 14 серпня доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Альона Тюріна розпочала курс лекцій з обговорення основних понять та засад підприємництва і бізнесу. На практичних заняттях, розпочавши з дослідження власних цінностей, сильних сторін та вмінь, студенти опрацювали методики пошуку та оцінки життєздатності підприємницької ідеї.

 

Олена Ковтун, доцент кафедри

адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook