Впевнено крокуємо у новий 2023-2024 навчальний рік: результати першого тижня навчання майбутніх маркетологів

18 серпня 2023 року
Освіта – це те, що більшість отримує,
багато хто передає та лише деякі мають.

Карл Краус

     Освіта – це інструмент, який дає людям знання, вміння, інформацію, дозволяє знати свої права та обов’язки щодо своєї сім’ї, суспільства, нації. Освіта збагачує світогляд, розширює можливості кожного у суспільстві. Освіта дає нам знання про навколишній світ, які розвивають прогресивні погляди на життя та не менш важливими є те, що освіта – це шлях до майбутньої професії та кар’єрного зростання, які неможливі без навчального процесу.
   Початок першого тижня навчання 2023-2024 навчального року для викладачів та студентів кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі був надзвичайно насиченим. Завдячуючи керівництву університету, факультету аграрного менеджменту та кафедри осінній семестр нового навчального року вдало розпочато у очно-дистанційному форматі.
     Відповідно до графіка освітнього процесу для студентів 1-2 курсів з 14 серпня розпочалося очне навчання. У перший день навчання, а саме 14 серпня відбулася визначна подія для першокурсників-маркетологів – традиційна посвята у студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України та факультету аграрного менеджменту, у якій активну участь взяли завідувач кафедри професор Валерій Михайлович Бондаренко, студентство, наставники академічних груп, викладачі та працівники кафедри.
     Студентам другого курсу україномовних та англомовних груп спеціальності «Маркетинг» були проведені лекційні та практичні заняття з дисциплін маркетинг, основи цифрового маркетингу, техніка презентацій та спічрайтинг, інфраструктура товарного ринку.
     Для студентів 3-4 курсів навчальний процес почався у дистанційному форматі. Маркетологи третього курсу почали вивчати такі дисципліни професійного спрямування як маркетингова товарна політика, поведінка споживачів, інтернет-комунікації, світова економіка і торгівля, маркетингова політика розподілу для україномовних та англомовних груп.
     Студенти четвертого курсу - майбутні бакалаври україномовних та англомовних груп поступово виходять на фінішну пряму і почали вивчати такі дисципліни як електронна комерція, маркетинговий аудит, маркетингові комунікації та продовжили вивчення маркетингової цінової політики, що однозначно підвищить рівень професійної підготовки маркетолога. У рамках вивчення дисциплін студенти ознайомилися із темами, які вивчатимуть протягом семестру, сутністю та принципами, методами кожної окремої дисципліни та отримали завдання до виконання на наступні заняття.
   Щиро вітаємо викладачів та студентство з початком нового навчального року і бажаємо успіхів та натхнення у навчальному процесі, щиро віримо в те, що отриманні вміння та знання наші студенти неодмінно використають для відродження і відбудови нашої України!!! Працюємо, навчаємося і тримаємо освітній фронт, наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!!! Слава Україні!!! Слава ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!!!
 
Олена Нагорна
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook