ННВЛ «Переробки продукції рослинництва» продовжує свою роботу

21 серпня 2023 року
НУБіП
    З початком нового навчального року навчально-науково-виробнича лабораторія «Переробки продукції рослинництва» кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика активно продовжила свою роботу. Наразі співробітники кафедри виготовили близько 140 банок солоно-квашеної продукції із томатів. Усю виготовлену продукцію заклали на проходження процесу ферментації до підвалу. Так що скоро можна буде придбати на кафедрі та поласувати корисними та смачними продуктами. 

Доцент кафедри, Сергій Гунько
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook