Першокурсники спеціальності 071 "Облік і оподаткування" ОП "Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу" приступили до навчання

17 серпня 2023, 9:00

14 серпня 2023 року у НУБіП України почався навчальний рік,  ця дата стала першим днем навчання для першокурсників спеціальності 071 "Облік і оподаткування" ОП «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу», які долучились у цей непростий для нашої країни час до лав бакалаврів економічного факультету нашого університету.

Цей день був доволі насиченим різними організаційними заходами на економічному факультеті, тому студенти мали багато зустрічей та знайомств з новими для них можливостями та вимогами у навчальному процесі та дозвіллі.

Декан економічного факультету Анатолій Діброва після посвяти в аудиторії 228 особисто привітав вступників спеціальності 071"Облік і оподаткування" ОП «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу»,  і запевнив, що вони зробили правильний   вибір, бо НУБІП України є топовим закладом вищої освіти.

Завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Андрій Музиченко також привітав наших першокурсників та побажав відкриття нових знань та незабутніх вражень від навчання та спілкування!

Заступник декана економічного факультету Леся Воляк ознайомили бакалаврів з організаційними заходами, які будуть відбуватися на факультеті.

Вітаємо першокурсників спеціальності 071 «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» з початком навчального процесу та бажаємо успіхів, миру і перемоги!

 

Олена  Симоненко,

куратор 1 курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

ОП «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу». 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook