Ph.D. Забезпечення безпеки харчових продуктів – основа майбутніх наукових досліджень Ірини Момот – вступниці до аспірантури спеціальності «Харчові технології»

22 серпня 2023 року

 — Вітаємо, Ірино! Розкажіть, будь ласка, про себе: чим займаєтесь і чому при виборі університету для вступу на аспірантуру зупинилися саме на НУБіП України?

— Добрий день, зі студентських років проживаю в Києві. Люблю подорожувати Україною та активно відпочивати. Вибір університету, на мою думку, – доволі важливе рішення, НУБіП обрала, адже саме цей ВНЗ пропонує спеціальність, яка відповідає моїм академічним і кар’єрним інтересам. Також я працюю завідувачем лабораторії на кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, що теж стало вирішальним фактором продовжувати свою наукову діяльність саме тут.

  •      — Яка Ваша попередня освіта? 

— Маю диплом бакалавра з відзнакою за спеціальністю «Харчові технології» та два дипломи магістра з відзнакою. Перший, за освітньою програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», другий – «Якість, стандартизація та сертифікація».

 

  •   — Чому Ви обрали саме цю спеціальність?

— Тому що, харчові технології можуть поєднувати наукові принципи з творчістю. Є можливість експериментувати з різними інгредієнтами, смаками та техніками. Рішення спеціалізуватися на харчових технологіях співпадає з моїми інтересами, навичками та довгостроковими кар’єрними цілями.

  

  • Чого Ви очікуєте від освітньо-наукового процесу підготовки в аспірантурі?  

— Очікую отримати глибоке розуміння харчових компонентів, їх взаємодії та того, як на них впливають різні методи обробки та консервації. Також хочу розвивати свої дослідницькі навички, адже переконана, що отримані знання мають вирішальне значення для розробки нових харчових продуктів, удосконалення існуючих і забезпечення безпеки харчових продуктів. І вже нетерпінням чекаю початку навчального семестру, щоб продовжити свій розвиток у даній сфері!

  • Дякуємо за Ваші щирі відповіді, впевнені: у Вас все вийде!

Владислава Сільченко,
фахівчиня відділу аспірантури

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook