Зустріч здобувачів вищої освіти ОП «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» з наставником групи

22 серпня 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 17 серпня 2023 року на платформі Zoom наставником групи, доцентом кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Дібровою Ларисою Василівною була організована онлайн-зустріч «Година з куратором» зі студентами ОПП «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», другого року навчання, факультету аграрного менеджменту. 

Година спілкування зі студентами була присвячена організації навчального процесу, який розпочався у Національному університеті біоресурсів і природокористування України 14 серпня 2023 року.
 
 
Під час зустрічі обговорювали ряд важливих питань: початок навчального семестру, графік освітнього процесу та розклад, дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану під час організації освітнього процесу, поселення до гуртожитку та ін.
 Куратор групи підвела підсумки літньої екзаменаційної сесії, ознайомила з останніми новинами і подіями на факультеті аграрного менеджменту та озвучила плани на осінній семестр.
Особливу увагу наставник групи Діброва Лариса Василівнаакцентувала на вирішенні питань, пов’язаних з підготовкою магістерських робіт. Зокрема, були озвучені основні дедлайни щодо завершення написання магістерської роботи, процедури проходження робіт на плагіат та проведення передзахисту магістерських робіт.
  
Здобувачі вищої освіти поділились враженнями від проходження виробничої практики та прозвітували про формування масиву необхідних статистичних даних по об’єктах практики, необхідного для написання магістерської роботи.
Зустріч пройшла у жвавому контакті, насиченому питаннями та відповідями.
 
Л.В. Діброва,
наставник групи магістрів 2-го року навчання,
ОПП «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», ФАМ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook