ЗУСТРІЧ ПЕРШОКУРСНИКІВ АГРОБІОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ З РЕКТОРОМ!

14 серпня 2023, 15:06
НУБІП
 14 серпня 2023 року агробіологічний факультет поповнився близько 400  першокурсниками, серед них раді вітати студентів 9 групи! А вже 17 серпня у рамках щорічного тренінгу «Школа першокурсника - 2023»  відбулася традиційна зустріч студентів-першокурсників з ректором НУБіП України Ніколаєнком Станіславом Миколайовичем.
 
Ректор розпочав зустріч із привітання першокурсників з початком нового навчального року, наголосив, що основне завдання їх – сумлінне навчання. Для забезпечення цього університет доклав максимум зусиль.
Станіслав Ніколаєнко коротко ознайомив присутніх з особливостями ведення навчального процесу в умовах військового стану, наголосивши на дотриманні безпекових питань. Також познайомив студентів першокурсників з основними історичними подіями в становленні Університету, видатними випускниками, представив керівний склад, проректорів, звернув увагу на правила поведінки в навчальних корпусах, дотримання дрес-коду під час відвідування занять, сувору заборону паління та використання ненормативної лексики на території університету.
Першокурсники мали змогу задати питання, що їх турбують, обговорити перші враження від навчання, проблеми, які виникли. На всі запитання вони отримали вичерпні відповіді від ректора. Загалом зустріч пройшла у дружній неформальній атмосфері, показала готовність студентів до якісного навчання.

Бажаємо першокурсникам успів у навчанні під мирним небом!
 
Оксана Завадська,
куратор 9 групи 1 курсу
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook