Кураторська година з першокурсниками спеціальності 274 "Автомобільний транспорт"

18 серпня 2023 року
НУБіП України

Протягом тижня, в рамках кураторської години, на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів для першокурсників спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» були проведені зустрічі під керівництвом кураторів академічних груп Іваном КОЛЄСНІКОМ та Юліаною КОЛЄСНІК, які були присвячені питанням організації освітнього процесу, безпечного навчання та проживання під час війни, психологічної підтримки оточуючих у такий складний період та ряд інших організаційних питань. Такий незвичний формат викликаний реаліями часу та є необхідною компонентною формування у здобувачів світогляду та мотивації до навчання навіть під час воєнного стану.

Значна увага була приділена створенню сприятливого, комфортного освітнього середовища, зокрема запобіганню булінгу, вирішенню конфліктних ситуацій, правилам поведінки в Університеті.

 

Також здобувачі мали змогу почути відповіді на всі запитання, які їх бентежили. Зокрема важливі питання організації освітнього процесу: формат навчання, розклад занять, навчальні предмети та їх кількість. Здобувачів ознайомили із технікою безпеки та правилами поведінки під час повітряних тривог беспосередньо у сховищі корпусу.

 

Щиро сподіваємося, що незважаючи на складні часи, здобувачі освіти першого курсу зможуть в повному обсязі реалізувати свої сподівання щодо навчання та розвитку себе як особистостей, використовуючи усі запропоновані їм можливості.

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook