Агробіологічний факультет відзначив День Державного Прапора України: ми - незламні українці!

23 серпня 2023 року

З далеких часів відгомін іде

про прадідів відвагу, мужність, славу.

Наш прапор житнім золотом цвіте;

він – символ незалежної держави.

Знамення сяє сонцем золотим,

небесною виблискує блакиттю…

З ним добували все, що є святим;

І нас із ним нікому не скорити!

 

     На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України 23 серпня в Україні відзначається державне свято – День Державного Прапора України.
     
    Нині український національний синьо-жовтий прапор цінний не тільки своєю історією, а й кров’ю, що була пролита під цим прапором.
      Серце кожного українця завмирає при підйомі національного прапора. Велику гордість ми відчуваємо коли  наші незламні воїни, з цим прапором на броні та під серцем, здобувають перемогу!
    Державний Прапор України обов’язково повернеться на тимчасово окуповані росіянами території, адже саме за це бореться хоробрий український народ.
      Наш прапор – це наша сила. Джерело волі, незламності духу для всіх.
     Сьогодні, у День Державного Прапора України, синьо-жовтий стяг майорить у кожному  вільному та звільненому від ворога селищі та місті. Він на бойових машинах, блокпостах, над бліндажами, на плечах та в руках повернутих додому українців, на зап'ястях маленьких дітей, у вікнах українців, всюди, де б’ється українське серце!
     З ним українці переживають усі найкращі й найважчі в житті моменти.
     Простріляний кулями, вицвілий під пекучим сонцем, пропахлий порохом український прапор  став  оберегом, символом мужності й відваги, віри в перемогу.
     Це один із найупізнаваніших символів України – це кольори сміливості.
    Під час повномасштабної війни, коли весь світ дізнався про самовідданість і хоробрість українців, прапор України – це також символ підтримки українського народу, який майорить у кожній демократичній країні світу.
Український Прапор – це Прапор Перемоги!!!
     Українці – нація вільних людей, а завдяки ЗСУ наш прапор завжди гордо майорітиме над Україною та буде надійним оберегом для нас!
Олеся Скриник,

 

доцентка кафедри рослинництва

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook