Урочисте підняття Державного прапора України на факультетах землевпорядкування та юридичному

24 серпня 2023 року
факультет землевпорядкування
  Щороку 23-24 серпня українці відзначають найголовніші державні свята – День Державного прапора України та День Незалежності України. Роботодавці, колектив та студенти факультету землевпорядкування підняли синьо-жовтий стяг над навчальним корпусом №6 та вшанували пам’ять Героїв, що віддали життя за наше вільне майбутнє.
  Попередньо, за сприяння ради роботодавців факультету землевпорядкування на території переднього двору навчального корпусу № 6 було встановлено флагштоки. Віднині тут гордо майорітимуть Державний прапор України і прапор Національного університету біоресурсів і природокористування України.
  Урочистості розпочались з хвилини мовчання за Героїв, що боронили та продовжують захищати свободу, незалежність та наш синьо-жовтий стяг.
  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доєднався до вітань і зазначив, що Державний прапор – це символ незламності та боротьби за життя на рідній землі. Нехай синьо-жовтий стяг майорить над кожною домівкою українців та свідчить про нашу силу і єдність.
  Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков привітав студентів зі святом та наголосив, що сьогодні ми святкуємо символ нашої незалежності, сили та єдності. Державний прапор – це відображення волі нашого народу та прагнення до свободи. Нехай прапор, під яким ми завжди об’єднувались у найважчі моменти, оберігає та захищає кожного українця. Також до вітальних слів доєдналася і декан юридичного факультету Олена Яра, яка підкреслила, що Державний прапор обовязково замайорить на у всіх куточках України.
 
  І нарешті настала найочікуваніша мить. Студентка 2 курсу факультету землевпорядкування Ольга Цвях –майбутній землевпорядник у третьому поколінні, гордо підняла Державний прапор України, під акапельне виконання Гімну України Анною Сітайло. Студентка 1 курсу Руслана Костючок має найвищий бал серед вступників на факультет землевпорядкування у 2023 році. Вона піднімала прапор Національного університету біоресурсів і природокористування України, а доцент кафедри управління земельними ресурсами Руслан Тихенко підняв прапор роботодавців «Асоціації фахівців землеустрою України».
 

     Щиро вітаємо зі Святом усіх українців! Нехай вітер підіймає наш прапор лише вгору, а світ бачить, що Україна – це країна сильних, гідних та вільних людей.

 
 
Ольга Пронь,

студентка факультету землевпорядкуваня 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook