Вітаємо Олену Юріївну Балалаєву з ювілеєм!

25 серпня 2023 року
НУБіП України

Дорога Олено Юріївно!

Ви прикрасили цей дивовижний світ тієї пори, коли «все ще вабить серпень свіжим сіном» і «медом ще дарує щедрий Спас», коли золоточубий вересень несміливо змагається з літом, яке принесло тепло і втіху. Неповторні миті дивовижжя природи Господь перелив Вам у душу, сповнену добра, уселив у серце, запалене любов’ю. Він сподобив Вас на величну справу, без якої не буває життя, – служіння Слову. Воно стало Вам сродною працею. Перебуле рясно всіяне успіхами, за якими – літа за літами сумлінного труда.

Написано мудрого багато, подаровано світло розуму й духовности тисячам вихованців. Вони опановували різний фах, але самобутні уроки словесності Олени Юріївни не забувають. Погордитися є чим. Свій ювілей зустрічаєте з гідним ужинком. Ми всі тішимося Вашими здобутками, знаємо твердо, що це лишень старти-переливи. Тож ніжно обіймайте Свято-День Долі, дякуйте йому й вимережуйте овиди днів грядущих. Нехай вони будуть мирними та плідними. Сили Вам Дніпрової, творчости чудової, злету журавлиного, кохання на предовгії роки лебединого. 

 З роси й води Вам, Олено Юріївно!

Щиро Ваші, повсякчас із Вами, з незрадливою любов’ю та найдушевнішими побажаннями чеснот, які тримають у високостях Людину Талановиту й Праведну, – словесники, журналісти, історики, юристи кафедри журналістики та мовної комунікації.

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook