Чергове засідання кафедри: головне питання - атестація аспірантів

25 серпня 2023 року

 24 серпня 2023 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке відбулося в дистанційному форматі з використанням платформи Webex. Відповідно до порядку денного на розгляд колективу кафедри виносилися питання про звіт та атестацію аспірантів, про розпорядження деканату та інші.


 Завідувач кафедри філософії та міжнародної комунікації Валентина Культенко, розпочала засідання з питання атестації аспірантів. Аспіранти кафедри представили свої звіти, які були обговорені колективом кафедри, а також було заслухано відгуки наукових керівників та завідувачки кафедри.

 За результатами обговорення звітів аспірантів: Вікторії Шеховцової-Бурянової (Науковий керівник: канд. філос. наук, доц. Савицька І.М.), Василя Гонтаря (Науковий керівник: канд. філос. наук, доц. Культенко В.П.), Дарії Бобунової  (Науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Майданюк І.З.), Костянтина Деріда (Науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Додонова В.І.) та Георгія Кулєбякіна  (Науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Додонова В.І.) колективом кафедри було одноголосно підтримано всі звіти та прийняте рішення атестувати аспірантів та рекомендувати їх звіти до розгляду вченій раді гуманітарно-педагогічного факультету.


 Особливу увагу Валентина Павлівна приділила також питанню розпоряджень деканату та організації роботи в першому семестрі 2023/2024 навчального року.
 Також, було розглянуто питання про подачу ЕНК з дисципліни «Філософія» для студентів ННІ Енергетики, автоматики та енергозбереження (автор: доц. Супрун А.Г.) та заслухано звіт про заповнення електронної форми змістовної експертизи рецензента від кафедри  доц. Лаути О.Д. На основі позитивного звіту рцензента,  ЕНК рекомендовано кафедрою до атестації.

 Були розглянуті і інші питання життєдіяльності кафедри.
 На завершення Валентина Павлівна привітала колег з Днем Незалежності України! Побажала перемоги та мирного неба!


Слава Україні! Героям Слава!

 

 

Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook