Атестація магістрів на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

26 лютого 2015 року
м. Київ, НУБіП України

     25 лютого на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК згідно плану навчального процесу відбулась атестація магістрів першого року навчання за спеціальностями:

8.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса»,

8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів».


 

 

 

 

 

 

 

     Кожен із магістрів доповів про проведений пошук та аналіз патентної та наукової літератури, намічені завдання за обраною темою.


 

 

 

 

 

 

 


    Враховуючи, що теми магістерських робіт різнобічні, вони викликали зацікавленість та дискусію серед самих доповідачів.
   

 

 

 

 

 

 

 

 

   Декан факультету, д.т.н., професор Лариса Вацлавівна Баль- Прилипко та викладачі випускової кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів своїми запитаннями направляли магістрів на креативні наукові ідеї , подальші дослідження, підготовку патентів , наукових публікацій які необхідно виконувати за темою роботи.


    Атестація пройшла плідно, успішно, а студенти сповнені натхнення, продовжують свою фахову інноваційну діяльність. 
 

Доцент кафедри технології м’ясних,

рибних та морепродуктів

Юлія Петрівна Крижова

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook