Студенти ННІ неперервної освіти і туризму спеціальності «Готельно-ресторанна справа» черпають знання не тільки в навчальних аудиторіях нашого університету, а й відвідують підприємства

25 серпня 2023 року
     Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму НУБіП України організувала навчальну екскурсію для студентів другого курсу на ТОВ «РСГП «Столичний».

  Представник компанії Забелін В’ячеслав розповів майбутнім рестораторам про основи закупівельної діяльності, системній підхід в роботі, показав різні види закупівель від оптових до роздрібних, склади готової продукції, екзотичні овочі та фрукти, мікрогрін, різновиди сирів, м’ясних і рибних продуктів. Поділився зі здобувачами своїм досвідом роботи та кар’єрного зросту. Студенти мали можливість відвідати унікальну платформу «GASTRO HUB», де професійні шефи проводять майстер-класи.

  Враження від екскурсії та спілкування з одним із кращих фахівців своєї справи В’ячеславом Забеліним перевершили всі сподівання. Своїм професіоналізмом, ентузіазмом, натхненням, глибиною знань він заряджає, породжує бажання навчатись та знати більше, любити свою справу, працювати над собою.

  Студенти з цікавістю та захопленням дізнались про особливості, важливість і переваги майбутньої професії, «живе» спілкування з професіоналами своєї справи ще з більшою силою мотивували студентів до набуття нових теоретичних знань та практичних навичок.
  Результати екскурсії переконливо довели, що вітчизняний ресторанний бізнес набирає стрімких обертів і швидко наближається до світових стандартів, а отже індустрія української гостинності має майбутнє та потребує висококваліфікованих фахівців.

Валентина БАНДУРА,
професор кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook