24-25 серпня навчатимемося в дистанційному форматі – ректорат

25 серпня 2023 року

 21 серпня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене нагальним питанням життєдіяльності університету. Відкриваючи його, ректор коротко проінформував про стан підтримки петиції до Президента України щодо внесення змін до Земельного кодексу України «Повернути землю студентам!», ситуацією навколо облаштування військово-меморіального кладовища на землях, які перебувають в постійному користуванні університету і вкриті лісом. Він відмітив представницький рівень заходу, який відбувся на базі університетського ботанічного саду 18 серпня, за участі керівника Офісу Президента України, членів Уряду, послів іноземних держав тощо щодо формули миру президента.

  З урахуванням безпекової ситуації ректорат прийняв рішення 24-25 серпня освітній процес провести в дистанційному форматі.
  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик представив узагальнені пропозиції до змін переліку спеціальностей, які були підтримані ректоратом.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на змінах у стипендіальному забезпеченні. Згідно з доведеними лімітами Міністерством освіти і науки України зміниться число студентів, які отримують стипендію. Відтепер і до кінця року їхня кількість складатиме 32% до числа студентів, які навчаються за кошти державного бюджету.
  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша повідомив програму заходів з відзначення Днів Державного Прапора та Незалежності України23 серпня о 10-15 на майдані біля навчального корпусу №3 відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України. 24 серпня о 10-00 стартує онлайн-захід «Університетські діалоги про незалежність».
  Учений секретар Оксана Барановська повідомила, що 22 серпня о 13-00 відбудеться засідання вченої ради університету в онлайн-форматі.
  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.
 
Пресслужба
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook