Другий тиждень навчання, все іде за планом.

25 серпня 2023 року

 З понеділка, 14 серпня, в НУБіП України розпочалось навчання в змішаному форматі. Так, 1-2 курси розпочали навчатися в аудиторіях, а 3-4 курси відповідно в онлайн форматі. Кафедра міжнародного права та порівняльного правознавства задіяна на більшості курсах, тому викладачі працюють, як онлайн так і офлайн форматах.

 

Розпочали естафету в навчанні, викладачі кафедри, які викладають на 2-му курсі – дисципліну «Конституційне право України», де професор Віктор Ладиченко розпочав з лекцій, а Наталія Кідалова продовжила роботу зі студентами, вже засвоюючи нові знання на семінарських заняттях.  

Також, на 2-му курсі розпочалось викладання дисципліни «Європейське право», де доцент кафедри Станіслав Янковський розпочав знайомство студентів юридичного факультету з нормами права Європейського Союзу та його головними інституціями.

 

Доцент Сергій Кідалов, розпочав викладання дисципліни «Практика Європейського суду з прав людини» для студентів 3-го курсу юридичного факультету, де всі 4 групи, вперше знайомились з Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод та діяльністю Європейського суду з прав людини.
 
Магістри 2 року навчання, в онлайн форматі розпочали вивчати дисципліну «Європейське продовольче право». Викладачем даної дисципліни є – доцент Людмила Головко. В рамках цієї дисципліни студенти зможуть отримати знання  у сфері розвитку продовольчої політики і права ЄС.
 
Адміністрація кафедри
 
 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook