На базі AgiLab студенти взяли участь у навчально-демонстраційному семінарі проекту Digital Field

25 серпня 2023 року

   Незважаючи на ситуацію в країні, студент повинен всебічно розвиватися та опановувати новітні технології. От і студенти магістри ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» завдяки запрошенню наших партнерів ТОВ AgiLab відвідали захоплюючий навчально-демонстраційний семінар проекту Digital Field: "Прибуткові Ярі"– пошук ефективних рішень в умовах кризи.

   Незважаючи на спекотний день, студенти наповнили його натхненням, знаннями та потужною енергією!
   Спікерами були досвідчені аграрії і експерти галузі: Gennadiy Gadzovskiy власник ТОВ «Васюти», Yuriy Lysak головний агроном ГК «Агро-Регіон», Андрій Атрощенко, агроном ТОВ «Деснянська Зорі», Taras Pylypaka, регіональний менеджер з продажу компанії Trimble Agriculture Україна, та Роман Чвартацький від Precision Planting Ukraine.
   На панельному обговорення під модеруванням Дмитра Гордійчука була розкрита тема яка є актуальною у теперішній час "Як отримати максимальну агрономічну та економічну вигоду від добрив і біопрепаратів?", де магістри ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» мали змогу поставити запитання фахівцям галузі.

 

   На демонстраційно-польової частині були представлені дослідження які спрямовані на вивчення ефективності використання рідких азотних і стартових добрив, а також біопрепаратів. Оцінки впливу різних варіантів посіву на розвиток рослин і врожайність кукурудзи і соняшнику.

 

 

 

 

 

   Тaкож студенти відвідали демонстрацію використання агродронів XAG від компанії DroneUA. Та ознайомилися з передовими генетичними рішеннями в рослинництві, представленими гібридами кукурудзи та соняшника від компанії LG Seeds Ukraine.

   Дякуємо ТОВ AgiLab за запрошення на навчально-демонстраційний семінар проекту Digital Field: "Прибуткові Ярі"– пошук ефективних рішень в умовах кризи. Та співпрацю з кафедрою агрохімії та якості продукції ім. О.І. Душечкіна в розрізі ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві».

Нехай і надалі наша спільна праця приносить вагомі результати для створення кваліфікованих студентів.


Лариса Семенко,
доцент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О. І. Душечкіна 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook