Виїздному заняттю бути!

27 серпня 2023 року

Незважаючи на ситуацію в країні, студент повинен всебічно розвиватися та опановувати новітні технології. От і студенти магістри ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» завдяки запрошенню наших партнерів ТОВ AgiLab відвідали захоплюючий навчально-демонстраційний семінар проекту Digital Field: "Прибуткові Ярі"– пошук ефективних рішень в умовах кризи.

   Незважаючи на спекотний день, студенти наповнили його натхненням, знаннями та потужною енергією!
   Спікерами були досвідчені аграрії і експерти галузі: Gennadiy Gadzovskiy власник ТОВ «Васюти», Yuriy Lysak головний агроном ГК «Агро-Регіон», Андрій Атрощенко, агроном ТОВ «Деснянська Зорі», Taras Pylypaka, регіональний менеджер з продажу компанії Trimble Agriculture Україна, та Роман Чвартацький від Precision Planting Ukraine.
   На панельному обговорення під модеруванням Дмитра Гордійчука була розкрита тема яка є актуальною у теперішній час "Як отримати максимальну агрономічну та економічну вигоду від добрив і біопрепаратів?", де магістри ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» мали змогу поставити запитання фахівцям галузі.

 

   На демонстраційно-польової частині були представлені дослідження які спрямовані на вивчення ефективності використання рідких азотних і стартових добрив, а також біопрепаратів. Оцінки впливу різних варіантів посіву на розвиток рослин і врожайність кукурудзи і соняшнику.

 

 

 

 

 

   Тaкож студенти відвідали демонстрацію використання агродронів XAG від компанії DroneUA. Та ознайомилися з передовими генетичними рішеннями в рослинництві, представленими гібридами кукурудзи та соняшника від компанії LG Seeds Ukraine.

   Дякуємо ТОВ AgiLab за запрошення на навчально-демонстраційний семінар проекту Digital Field: "Прибуткові Ярі"– пошук ефективних рішень в умовах кризи. Та співпрацю з кафедрою агрохімії та якості продукції ім. О.І. Душечкіна в розрізі ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві».

Нехай і надалі наша спільна праця приносить вагомі результати для створення кваліфікованих студентів.


Лариса Семенко,
доцент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О. І. Душечкіна 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook