Захищаючи Україну загинув випускник економічного факультету Анатолій КОРОЛЮК

27 серпня 2023 року

 

 

08 квітня 2023 року героїчно загинув випускник економічного факультету НУБіП України 1996 року


Анатолій Вікторович КОРОЛЮК

Королюк Анатолій Вікторович народився 15 серпня 1974 року в селі Розаліївка Білоцерківського району Київської області, українець.
У 1980 році пішов до першого класу Людвинівської восьмирічної школи.
У 1987 році сім’я переїжджає в с. Малу Антонівку i в 1991 році закінчив 11 класів Малоантонівської середньої школи.
У цьому ж році вступив до Української сільськогосподарської академії на перший курс економічного факультету, де в 1996 році отримав спеціальність «Економіка підприємств в галузі AПK». Працював економістом місцевого колективного господарства, а після закінчення трудового договору – у Податковій міліції.
Другу вищу освіту здобув у Міжрегіональній Академії Управління персоналом за спеціальністю «Правознавство» і отримав кваліфікацію юриста.
Після отримання другої вищої освіти відкрив журнал «Сучасні arpoтеxнoлoгiï».

 

У лавах Збройних сил України Анатолій службу не проходив, а навчався на військовій кафедрі Національного аграрного університету, де отримав звання «Старшого лейтенанта».
3 початку повномасштабного вторгнення був призваний на службу в складі добровольчого формування № 23 територіальної громади м. Києва «Карпатська Січ», 112 бригади Сил територіальної оборони України. Приймав безпосередню участь в боях за захист Києва, Київської та Харківської областей від збройної aгpeciï зі сторони російської федерації.
З 08.11.2022 року старшого лейтенанта Королюк Анатолія Вікторовича переведено командиром 1-го механізованого взводу 2 роти механізованого батальйону військової частини А 7050.
Добросовісно служив старший лейтенант Анатолій Королюк до 08.04.2023 року. В ніч з 8 на 9 квітня отримав поранення несумісні з життям.

Колектив університету глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою та висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам загиблого Героя!

 

 

Ректорат, профспілкова організація,
колектив економічного факультету

 

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook