Триває науково-виробнича практика магістрів-міжнародників

28 серпня 2023 року

З 15 серпня триває виробничо-наукова практика магістрів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
Кожен на своїй базі практики розширює знання з науково-теоретичних питань міжнародної проблематики, отримуючи практичні навички в сфері міжнародних відносин.
У навчально-науковому центрі міжнародної діяльності НУБіП України магістри вивчають напрями міжнародної діяльності університету, особливості участі в міжнародних програмах у сфері вищої освіти; набувають досвід оформлення міжнародної документації в освітній галузі.
В Інституті політичних і етнонаціональних досліджень імені І.Ф. Кураса НАН України магістри знайомляться з науковим доробком співробітників відділу проблем світового політичного розвитку, предметом досліджень якого є тенденції в еволюції світового політичного простору. Кожен студент працює над підготовкою аналітичної записки з тематики світової міжнародної політики. Працювати з фондами бібліотеки інституту мають можливість всі охочі, незалежно від місця бази практики.
В Українському Інституті політики студенти знайомляться з методикою підготовки комплексних досліджень в сфері соціальних наук та технологій, зокрема в міжнародній сфері, отримують практичні навички у спілкуванні з представниками міжнародних організацій.

Практичний досвід роботи в міжнародних компаніях магістри отримують в ТОВ «Неруд-спецзапчастна Україна», ТОВ «Факторінг Фінанс», ГО «Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу».

     

Окремою складовою практики є робота над написанням кваліфікаційної магістерської роботи. Студенти тримають тісний зв’язок із своїми науковими керівниками та працюють над остаточним варіантом роботи.

 

 

 

Олена Любовець,
професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook