Викладачі кафедри банківської справи та страхування активно розпочали новий 2023/2024 навчальний рік

20 серпня 2023 року
  14 серпня 2023 року згідно графіку освітнього процесу університету, в складний для українців час, під час військових дій по Україні, навчальний процес розпочався в форматі офлайн. На очне навчання викликані студенти І та ІІ курсів. Викладачі кафедри банківської справи та страхування активно включилися в освітній процес, який розпочався в університеті на два тижні раніше.
 
К.е.н., доцент Олена Жарікова розпочала вчасно 4-ту пару в навчальній аудиторії 101, навчального корпусу 10 для студентів 2 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» з дисципліни «Фінанси, гроші та кредит».

  Для студентів 2 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» було проведено практичне заняття на тему: «Необхідність, сутність та еволюція грошей» з дисципліни «Фінанси, гроші та кредит». Важливо відмітити про активну участь студентів у дискусіях, обговореннях, бесідах під час проведення практичного заняття. Окрім того, студенти приймали активну участь на практичному занятті та продемонстрували свої знання у сфері грошей.

  Викладач також проінформувала студентів щодо ІНСТРУКЦІЇ з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2023-2024 навчальному році. Також, повідомила, що в разі повітряної тревоги, студенти разом з викладачем спускаються в бомбосховище 10 навчального корпусу.
  В онлайн форматі було проведена лекція к.е.н., доцентом Русланою Опальчук дисципліни «Страхування» для студентів 3 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

 
   К.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Олексій Муравський провів 3 пару практичне заняття на тему: «Суть та історія походження грошей» для студентів 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

 
  Сьогодні на українців чекають не тільки серйозні випробування, а й єдність дій і думок, наполеглива праця на благо нашого народу, зміцнення та процвітання Української держави!

  Колектив кафедри банківської справи та страхування бажає, щоб студентські роки ставали найбільш незабутніми і крутими, принесли знання, диплом, надійну дружбу і позитивні враження! Віримо в ЗСУ та Швидку Перемогу України!
 
Олена Жарікова,
доцент кафедри банківської справи та страхування
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook