Кафедра хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка отримала сучасний монітор пацієнта для тварин

29 серпня 2023 року
Хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка

   Професія лікаря ветеринарної медицини є надзвичайно важливою і актуальною. Слід відмітити, що навчання на лікаря ветеринарної медицини потребує освоєння новітньої інформації, а проведення навчального процесу  – сучасного обладнання.

   Отже, завдяки підтримці деканату ФВМ і ректорату НУБіП України, для проведення занять з дисциплін «Оперативна хірургія», «Анестезіологія», «Патофізіологія тварин» було придбано черговий сучасний прилад – багатофункціональний монітор пацієнта.

   Даний прилад призначений для контролю життєво важливих функцій під час надання допомоги тваринам. Відображає всі необхідні для ветеринарного лікаря дані з можливістю налаштування порядку виведення інформації на монітор. Прилад відповідає вимогам сучасної ветеринарної медицини і дає можливість здобувачам вищої освіти оволодіти методами діагностики різних показників та виявлення різних патологічних процесів. За допомогою монітора пацієнта можна реєструвати електрокардіограму, респірограмму, термометрію, тиск, насиченість киснем, пульсоксиметрію, а також можливість виявляти такі патологічні процеси як апное, аритмії. Також його використання у науковій роботі дасть можливість в динаміці фіксувати важливі показники організму тварин.

   Тож здобувачі вищої освіти напрямку "Ветеринарна медицина" будуть отримувати сучасні знання на сучасному приладі.

Старший викладач кафедри
Тарас Савчук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook